YYYAAAAHHHHHOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!

Uppe tidigt for tavling i morse... sov lite lagom bra i natt... vaknade av att det askade sa att det nastan skakade och sen varnade dde for tornardos hela kvallen ocksa... hm regnvader hade det iaf varit... snittade val pa att dorppa for tillfalligt vatten ca. 2 ganger per hal... saknade den gamla fina Lagan regeln da man fick pegga upp bollen pa fairway! Spelet var bra... men scoren ar en annan femma... hm inte riktigt forstatt att det ar lagst score som galler och inte vem som har bast bolltraff...

Sen tillbaka till hotellet och i vag pa middag... Logans... lustig resturang... enda anledning till att jag skulle ga tillbaka ar for att visa nagon en san fascinerande resturant... peanuts allover the place... som man fick knacka och ata... skalen slangde man pa golvet bara... paminnde om ett stall faktiskt... sen serverade det nagot konstigt brod.. paminde om svenska solbullar fast de var doppade i smor... usch tog en servett och torkade av brodet... och man kunde nastan vrida ut den efterat... "healthy"
Men salomon ceasar salladen var mkt bra! Hahah sen kom hojdpunkten!
De anstallda kom till bordet och sa at en av killarna att stalla sig pa stolen... sen skrek hon (varsta mansrosten)
"Idag har vi speciellt besok pa Logans! I dag fyller Ryan 13!(hm han ar val kankse 22 och fyller ar i september)
en stor applod! Sen skrek hon, nu skriker vi YYYYAAAHHHOOOO pa tre.... 1...2...3... och alla utom jag i hela resturangen --> YYYYYYAAAAAHHHHHOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "
Hahah han blev rod som en tomat!

Nu ar det sangen som galler for min del... ganska trott, ska bli riktigt skont att fa krypa ner under tacket! Laddar for en ny dag i morgon! Jippi, ska bli kul att spela i morgon!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0