Man slutar aldrig att forvanas!

Inte min basta vecka precis, datorn brann typ upp i onsdags och nu jagar jag en ny.... utan vidare resultat! men men det ska nog ga tillslut.

och sa ska det bli snostrom till helgen! De vi att vi ska bunkra upp med mat over helgen for vi blir nog strandsatta i vart rum, haha det skulle jag allt vilja se.... kollar man ut kanns en snostorm ganska langt borta! Det har mejlet fick jag i dag;

Due to the high possibility of a winter weather event for most of eastern North Carolina, I highly recommend you ensure you are signed up for emergency notifications.  It beats driving to class on Monday to find out classes were canceled (we hope).

De ar helt underbara har, lite sno som eventuellt kanske kommer och hela samhallet stannar upp! Tank om det skulle var sa i Sverige, da skulle vi ga i ide mellan oktober och mars, kanske nagot for regeringen att fundera pa!!!!


Regn....

Antligen mandag igen, kanske inte jatteroligt, men da har man nagot att gora iaf:)
Lektionen som jag skulle haft precis nu blev installd igen, stackarn hade ingen rost idag... men tur for oss.

Far se om det blir nagon traning i eftermiddag, har regnat som bara den sen i natt, vaknade av att det blaste strom och regnet piskade... sen gick nagot larm pa campus i gang oxa, sa det blev inte manga timmar somn, hoppas nastan pa att traningen blir installd da hinner jag plugga lite mera till historia provet pa onsdag.

For ovrigt har det inte hant sa mkt, allt tickar pa som det ska och inte nu till helgen men nasta ska vi aka och tavla for forta gangen, det ska bli jatteroligt.

Men veckan ser fullproppad ut for i ovrigt, tva prov och lite annat smatt och gott, jippi:(

Och nu ar det bara 99 dagar kvar tills att jag ar hemma igen!:) Ser framemot att fa ata lite riktig mat igen! Och sova i mitt eget rum, mitt nuvarande ar kanske inte det mest charmigaste, sepciellt inte eftersom det kanns som man sover med dorren oppen hela tiden med tanke pa ljusinslappet och allt ljud fran de andra tjejerna som bor i dormet, tank om de kunde visa lite respekt for oss som vill sova nar kl ar 2 pa natten!!!

Blir kanske en tur till gymmet sen oxa, tanker pa rullbandet hela tiden! Haha, sa roligt, vantar bara pa att jag sjalv ska ramla omkull dar nar jag minst anar det som straff for att jag garvar!

Take Care!!

Time to relax.... don't think so!

Äntligen helg igen, brukar ju säga att tiden går fort när man har kul... men här är det tiden går fort när man har häcken full med saker som ska göras.

Ingen träning varken torsdag och fredag, regn och rusk! Så det blev mer tid till gymmet i stället:)
Men nu är det bara att plugga två prov i veckan som kommer, men det ska gå bra!!!

Annars har inget speciellt hänt här, blir inte riktigt samma fart som i en storstad, men det är nog ganska tur det, då får man mer tid till träning och plugg!

Just det varit hos läkaren här också, maten är så dålig:( har inte vant mig med deras onyttig mat, så nu får jag medicin för att inte ha ständigt ont i magen, och idag är faktiskt första dagen utan magont;) så det ser ljust ut nu:)


Kollade lite på volleyball i går, skollaget som hade träningsmatch. Var på basket i torsdags, det var ganska roligt.... förutom att jag inte fattar några regler överhuvudtaget, men de vann iaf så de var väl bra antar jag!

Har ett par mysiga grannar också, ett gäng tjejer som bråkar ganska ofta, grodorna hoppar i luften och de verkar "gillar" varandra..... då stannar jag och min rumskompis på rummet, vill ju inte hamna i mellan de, två flodhästar!

Take Care Back Home, Miss You!

Trubbel på rullbandet!

Ojoj vad tiden går snabbt nu, dagarna försvinner med stormsteg och all tid går åt till skola och träning!

Hahaha, var och tränade i gymmet i tisdags, sprang på rullbandet.... och jag är alltid lika rädd att jag ska snubbla och ramla av.... men den dagen var det inte jag som klantade mig!
Två killar från basketlaget skulle träna på löpbandet, den ena hade sin tjej med sig också, något rundare och inte toppen kondition.... de satte bandet på högsta speed, ojoj jag hade inte hunnit med ens om jag började på längsamt tempo.... HOn var först ut! Ett steg på bandet och hennes fötter hann inte riktigt med, de försvinner längs bandet och hon håller krampaktigt fast i handtagen.... hon var nog inte jätteglad över dagens klädval heller, ni skulle sätt brännmärkena på bena, lovar att det säkert luktade också.... Och när hon väl efter några sekunder släpper taget, flyger hon iväg längsbandet av och rammar en papperskorg! Haha, om jag skrattade......... det gjorde alla i gymmet!!! SÅ nu känns det jättte lätt att gå och träna, garvar alltid när jag ser henne(hon är min granne)....


Annars har det varit bra här, roligt att få börja träna ordentligt utomhus, men i dag är vädret sämre så ingen träning i dag eller i morgon! Trist, men behöver den vilan endå...


Lång helg!!!!

Äntligen helg, söndag eftermiddag, och vi är lediga i morgon måndag oxå, Jippi! Behöver den vilan... efter all träning och skola.

I går var jag och tränade i gymmet och i dag oxå, så nu känner man sig lite seg i ben, armar och mage...

Sen var det besök hemma hos några olika på skolan, först i fredags hemma hos en lagkompis kille och vi gick ut sen.... eller ut kan man inte kalla det, den lokala pizzerian, sunkig och trist, haha de är roliga här, vilken liten håla....
Sen i går kväll var vi hemma hos några andra, lite lagom uttråkad, men det är kul nu i efterhand när jag tänker tillbaka på hur lustiga de var, några riktigt bra människor.... och några andra som man inte ska kommentera.


Så i kväll blir det lungt för min del, lite läxor at läsa, och ska försöka kolla på svensk tv, om tv4 lagt upp programmen än vill säga:)


Take care!!!!

Traning och fullt upp!

Antligen har traningen borjat, spelade nio hal i dag for forsta gangen pa evigheter... det var jatteroligt!
Och spelet kanns bra ocksa.

Sa nu gar tiden fort som bara den, inte mkt kvar till att bara slappa - Skola, Gymma, Golftraning, Plugga, Sova....
Ser framemot helgen sen da blir det lite tid over till att bara vara, coh sen ar vi lediga pa mandag ocksa, Jippi!!

Men men nu rinner tiden ifran mig, min rumskamrat undrar nog vart jag har tagit vagen... tummen upp for biblioteket da slipper man hora henne konversation pa skype, haha kommer forsta portugisiska nar jag kommer hem ocksa!

Natti Natti

A Good Day

I dag har det varit en riktigt bra dag, somliga vet att jag varit jattesprallig hela efteriddagen... men jag fick ga till gymmet sa nu somnar jag nog utan problem i kvall ocksa!

traffade hela laget idag, det blir nog jattebra. En tjej ar super trevlig, de andra tva ska jag nog inte kommentera an sa lange, men hon sa att de inte var de basta spelarna i varlden... typ snitt pa 90.
Forsta tavlingen ar forsta helgen i februari, sa det ar snart dax, dessvarre har vi inte kunnat trana ute pa banan an, de tycker det ar for kallt... men i dag hade inte ens jag klagat, jag som brykar frysa hela tiden..

Sa nu ska jag kolla lite pa en presentation for i morgon, och hoppas pa att inte min rumskompis pratar portogisiska hela kvallen, men hon har min dator nu sa jag kan nog fa henne att sluta lite tidigare an vanligt! Hihi:) om hon inte lyckats sabba den ocksa som hon gjorde med sin egen..... hoppas den ar hel nar jag kommer tillbaka!

Sllep well!!


Lordag!

Antligen helg, en vecka har gatt nu och jag har nastan borjat vanja mig........ men det finns mkt man aldrig kommer att vanja sig med.

Passat pa att vara lite sjuk ocksa, men nu ar jag pa benen igen och nastan borjat ata som vanligt.... eller har gora man aldrig det om jag ska vara arlig.

Flyttat in i mitt dorm nu, inte sa jattemysigt men det funkar, badrummet som vi alla delar pa ar faktiskt overraskande frascht, sa natt bra iaf.

Nagra roliga larare har man allt fatt ocksa, en paminner om skadisen Robbie Williams(tror han heter sa, han som ar med i den gammla Disney filmen flubber), ar en en exakt kopia.......... ger alltsa inte ettt sa speciellt intryck kan man saga.....

Sa nu blir det lite plugg innan jag kankse ska kolla pa en basketmatch......... mest for att fa tiden att ga;)

Take Care!!!

Så här blir det när de befarar att det ska snöa i NC

Attention Students and Staff
The National Weather Service in Raleigh has issued an advisory indicating the possibility of light snow this evening, accumulating not more than 1 inch by early morning tomorrow. Temperatures through the evening are expected to be slightly above freezing, and the cold front causing the snow is expected to move out of the area by sunrise. Therefore, Mount Olive College will be open for business as usual. Everyone is asked to use caution and adult judgment in their travels.

Är det inte ganska roligt! Hade det hänt i Sverige hade man inte äns brytt sig, och snön har inte ens kommit.....

Ett UFO på besök....

Haha verkligen lustigt det har med amerikaner, det är många som vänder sig om när man går förbi som om man kom från en annan planet.... men det är kanske inte så konstigt de enda personerna som jag har sett här har ljusare hår än mig är gamla och helt vita på toppen om det än finns något hår kvar... Nån jävel har till och med fått för sig att följa efter mig också, lagom road........ en lite spinkig hiphoppare som säkert tror han är ass ball med sina kläder han inte klippt bort prislapparna på ens, vem vet kankse byter han dem i morgon i bookstore och fortsätter terminen ut med samma sak.

Men förutom det rullar allt på helt okej, maten ska man inte skryta över, på de dagarna jag varit hät tror jag jag har blivit mätt tre gånger får då har de iaf försökt servera pasta med köttfärssås.... så det är bara att gå och hoppas på att man får det varje dag, och inte hoppas att man tröttnar på det heller! vart en sväng till WalMart igen, innebar en tripp på motorvägen igen, men jag lever en så länge:) Hoppas på att få flytta vidare in till mitt dorm i morgon så att man kan packa upp alla saker, och hämta ut det som vi får från coachen:)


Så nu är det bara några timmar kvar på dygnet har i "The Worlds Hometown of Pickles"... usch små äckliga och läskiga små gurkor....

Natti Natti!!

Tiden tickar på..............långsamt

Än så länge känns det som om dagarna är långa som veckor, men förhoppningsvis blir det bättre när träningen börjar, de tål inte kyla här så det kan nog ta ett tag till...... fontänerna är fortfarande isskulpturer och de fruktar för snö i morgon.


Inte så mkt annat har hänt, försökt byta några klasser men det är krångligt alla är redan fullbokade... men men det löser sig väl.
Sen måste man göra någon hälsoundersökning, IGEN GJORDE EN INNAN JAG ÅKTE JU, också innan man får börja träna, känns mest som de hittar på allt för att käna en massa pengar på en!


Hopppas att dagen går fort för en gångsskull, så att vi frå flytta ut ur det här hotellet och packa upp våra väskor, trött på att bo i en resväska och stå ut med den stanken av cigaretter vi har!!!!


Ha så bra så länge!!!!

Hill Billy och Jag

Startade morgonen med en frukost man knappt kan kalla frukost, men men man väljer sig väl...
Det var ganska kallt av att dömma på att min hästsvans frös på den 7 min långa promenaden till cafeterian.

Sen var det dax för första lektion... och tänk jag trodde bara sånadär riktigt amerikanska lantisar existerade på bioduken... men icke sa nicke en av mina klasskamrater är som tagen ur en film... haha, jag tyckte det var ganska roligt, och när läraren frågade vad han gillade att göra sa han att han var en "dukeaholic" som bara var ute och sköt efter ankor hela tiden! Välkommen till amerikanska landsbyggden!

Och sen i väntan på nästa lektion gick en kille förbi i cowboyboots, skulle varit intressant att se det på VRG...
Sen måste jag nog skaffa en annan väska så att man passar in bättre, typ en sån från lågstadiet med rosa och lila blommor på... den ser jag "verkligen" i fram emot!


Så nu blir det lite läxläsning innan det är dax för den "utsökta" middagen som serveras här...


Kram på er!


Nu börjar det!

Vaknade tidigt i morse av att de ringde från front desk och sa att min golfbag hade kommit, för mig att det inte gjort någon skillnad om de väntat en eller två timmar innan de ringde, jag saknade den endå inte så tidigt på morgonen!!!

Sen var det i väg till skolan och en introduktion, helt ok, de verkar vara väldigt trevliga. Alla frågade om jag var hon från sverige, som om de redan kände mig. Haha, man sticker ut lite här med min hårfärg så man ser nog ganska lätt var jag kommer i från...

Sen var det lunch, ingen att skryta över direkt, skulle aldrig ha klagat på maten på VRG, den är rena himmleriket jämfört med den här! plus att jag äter där tre gånger om dagen, till och med vattnet smakar illa, för mkt klor i det:(

Var en stund på biblioteket också för en introduktion där vi fick göra några uppgifter, jag och min roommate vann... jippi vilken vinst en kylare som man sätter runt en cola-burk med texten "North Carolina Pickle Festival" på och en bild på en dansande pickles, så charmig, önskar jag hade en kamera... men den ska inhandlas snart! Och så lottade de ut en keps med samma text på och med en kängru som är gjord av Pickles.... wow vad snygg man blir i den, känner mig lite som en lantis! Ska nog använda den i morgon, HAHAHA INTE!!!!


Snart ska jag gå och lägga mig nu, börjar kl 8 i morgon!


Saknar er där hemma!!!!, speciellt charmtrollet som spenderade 7 timmar med mig på Skype i går!

Day 1...

Dagen tycks aldrig ta slut.... väntar bara på att det ska bli morgon igen....

I dag har jag gjort följande observationer;
1. Det finns inga övergångsställen eller trottoarer - tog en promenad längs motorvägen när jag skulle till Wal-Mart.... någon dag blir man nog överkörd...
2. Alla äter "fastfood" - träffade på en gammal dam som knappt räckte upp till bordskanten i dag på Tacobell... inte varje dag mormor springer och köper KTC (inte min iaf)
3. Matkulturen ska de inte vara stolta över - de lyckades inte ens med en sallad.... idag fick jag typ lappskojs med ris i botten, mkt gott!!!  Skulle inte tro det....
4. Tack och lov för skype.... blev inte bara en timme utan ganska många timmar idg :) :)

= MAN SAKNAR SVERIGE GANSKA SÅ LÄTT HELT ENKELT!!!!!


Så nu väntar jag bara på att min rumskamrat ska anlända, och sen min golfbag!


Saknar er där hemma<3<3<3


Världen är liten... fast jag ännu mindre

Äntligen framme, efter en lång flygresa... golfbagen kvar i London och jag hamnat på ett hotel precis brevid skolan  tills att det hittat ett ledigt dorm.

Man märker att världen inte är jätte stor ibland, satt brevid en man från klubben i går från Stockholm till London, hur stor är den sannolikheten att man råkar bli placerad brevid någon man känner? Sen hade jag lite mer otur, han som sat bakom mig till RDU hade så långa ben att jag inte kunde luta stolen utan att mosa hans knäskålar... men jag passade på att luta den när han var uppe och gick, tänkte att det var jämnare om han också satt obekvämt en liten stund, haha.

Verkar vara ganska bra väder här i dag, solen håller precis på att gå upp:) ska ut och ta en liten titt på området snart, finns nog inte så mkt att se, befinner mig i "middle of nowhere!"


Så nu väntar jag bara på att mina klubbor ska komma...

/Em


And here she goes...

20.09 Allt är nästan färdigpackat... eller det blir det aldrig! Tidig kväll i kväll, vi ses på Arlanda kl. 05.00, jippi!
Ska fixa det sista nu!

Usch usch usch, börjar bli lite nervös nu, tror jag...


Kram

RSS 2.0