Hulk Hogan...ggrrrrr

Efter min recreation and leisure class var det dax att aka i vag till Myrtle Beach :)

Hm, vet inte riktigt hur lang tid det tog, lite mer an 2 timmar fran Mt. Olive och sa nagra goa skratt pa det ocksa!

Borjar bra inne pa bensin macken... de holl pa att renovera... grabben som spacklade upp vid taket fick mungiporna att aka rak upp pa nolltid... dar star han pa styltor, som de har pa gronalund och spacklar... sag lite lagom stadigt ut... en ny  affarside jag tankte infora i sverige... tank om man skulle anvada styltor nar man malar hus, slippa 8 meters langa stegar.... och glom arbetsskyddslagen... tror att med lite traning ska det inte var nagra som helst problem...

Sen fortsatter vi till McDonalds... pa skylten star det "we are now hiring smiling faces" skojar med pappa att har far jag nog jobb...
... nagra minuter senare var kommentaren "det dar maste vara en ny affarside, de maste blivit anstallda innan den skylten kom upp" och sa dopte de om pappsen ocksa... Har med doper vi har pa Donken dig till HOGAN... inte visste jag att pappa var varsta hulken... han i kassan borde nog skaffa nya brillor, for inte visste jag att far min ser ut som HULK HOGAN!

Sen vidare till hotellet, akte in pa Martin's golf och tennis forst... stor som tusan... Dormy ar som varldens minsta golfshop... har fanns det grejer... var nastan jobbigt, vart skulle man borja! Och ja Johanna, en ny bag vantar pa dig!!!!

Sen letade vi runt en hel del efter hotellet... en bra stund efter och det visar sig att det legat nastan brevid golf shopen....

In med alla vaskor och klubbor och sen ivag mot Outlet! Jippi!
Ajajaj, oma fotter senare, kassar som skar in i handerna och en tom planbok... ar jag fardig! bra fyndat maste jag saga, mycket bra! shorts, pikeer, skor, kepsar(beroende) :)

Sen till Hard Rock Cafe pa middag... sag ut som en pyramid! Maten super god och efteratten annu battre(iaf om ni fragar mig, men Hulk Hogans creme caramel var en duff)
Haha, och servitoren var sa rolig... sa fort Hogan var pa muggen kom han fram och snacka, undrade ar vi kom fran osv... hahaha, verkar som han har samma effekt som orginalet!

Nu blir det bingen som galler for min del, Jasp blir trott efter en dags sport aktiviter... kan bli bra jobbigt att shoppa i bland... men tank sa bra det ar for halsan;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0